16 september 2017
12:30

Skiljebo SK P06 Röd

Referat: Västerås IK P06:1 Svart - Skiljebo SK P06 Röd

En skön sensommardag kom Skiljebo på besök på en lite blöt gräsmatta. Första halvlek blev en jämn tillställning med böljande spel med mål åt båda hållen som måste ha varit trevligt för publiken och vi gick till halvtidsvila med en knapp ledning 5-4. Men vi saknade i första halvlek att hålla våra positioner, ta markeringar och hemjobbet från mittfältet saknades lite samt kommunikationen mellan killarna. Mycket av det som vi pratat om hela säsongen som är så viktigt. Så naturligtvis pratade vi om det i halvlek och grabbarn blev bättre på alla delar med några snygga passningskombinationer och löpningar tillsammans med stabilt försvarsspel. Detta gjorde att målen rullade in framåt och vi gjorde det svårare för motståndarna att komma igenom försvaret så killarna gjorde en riktigt bra andra halvlek. Tack Skiljebo för en trevlig match och bra jobbat alla killar!